27 bin rulo tuvalet kağıdından piramit yaptılar

Güncelleme:

ABD'nin Michigan eyaletinde yer alan Bullock Creek Lisesi öğrencileri, 27.434 rulo tuvalet kağıdı ile 16 saatte piramit inşa ettiler.

Mısırlıların aklında böyle bir şey yoktu ama liseli öğrenciler bunu başardı. Bir grup Michigan lise öğrencisi tuvalet kağıdından bir piramit yaptı. Piramit için 27.434 rulo tuvalet kağıdı kullandılar.

HuffPost.com'da yer alan habere göre, Midland County'deki Bullock Creek Lisesi'nde öğrencilerin piramidi monte etmeleri 16 saat sürdü. Öğrenciler bu inşa ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi ve piramiti satarak robot ekibi için bağış toplamayı planlıyorlar.

İnşa sonrasında açıklama yapan öğrencilerden biri "Son katmana geldiğimizde çok heyecanlanmıştık. Bu bir zihin işi her yerin doğru yerde olması gerekiyordu" dedi.Herst bu fikrin üç yıl önce YouTube'da izledikleri video ile akıllarına geldiğini dile getirdi.

Öğrenciler yılbaşı tatiller sırasında piramidi inşa ettiler. Robotik ekibi, tatilden sonra derslerin ilk günü Pazartesi günü piramidi sökmeye başladı. İki katlı tuvalet kağıdının ruloları, satın alınmak üzere 96 sayımlı kutulara yerleştirildi.