4 kardeş koronavirüs hastası babalarınına böyle veda etti

4 kardeş koronavirüs hastası babalarınına böyle veda etti
Güncelleme:

ABD'nin Rochester kentinde, farklı eyalet ve ülkelerde yaşayan dört kardeş, ölüm döşeğindeki corona virüs hastası babalarına 30 saat süren bir telefon görüşmesiyle veda etti.

ABD'nin Rochester kentinde, farklı eyalet ve ülkelerde yaşayan dört kardeş, ölüm döşeğindeki koronavirüs hastası babalarına 30 saat süren bir telefon bağlantısıyla veda etti.

Teksas, New York, Kuzey Carolina ve Danimarka'da yaşayan kardeşler, 7 Nisan'da ölen 76 yaşındaki babaları Don Adair'e son nefesine kadar şarkılar söyledi.

Hastaneye gelmelerine izin verilmeyen kardeşler, babalarıyla bir hemşirenin yardımıyla konuşabildi.

HEMŞİRE TELEFONU KULAĞINA TUTTU

Adı belirtilmeyen hemşire, Adair'in hastaneden sekiz kilometre uzakta yaşayan kızı Abby Adair Reinhard'a kendisini arayıp telefonu babasının kulağına tutabileceğini söyledi. Daha sonra görüşmeye diğer kardeşler de katıldı.

Çocukları, konuşamayan ama kendilerini duyan babalarına anılarını anlattı, şarkılar söyledi. Görüşme, Adair'in son nefesini verdiği ana kadar devam etti.

'BÜYÜK BİR LÜTUFTU'

Reinhard, CNN Televizyonu sunucularından Anderson Cooper'a son görüşmeyi anlatırken "Bizim için çok büyük bir lütuftu. Bir tür kapanış gibiydi. Söylemem gerekenleri söyledim. Sonun geldiğini bilmeme, onu görememe, elini tutamama rağmen telefonda bunu yapabilmek çok değerliydi" dedi.

Seçiniz...