''Bu fotoğraf çekilirken tacize uğruyordum''

''Bu fotoğraf çekilirken tacize uğruyordum''
Güncelleme:

ABD'de Roslyn Corrigan adlı bir kadın, 16 yaşındayken ABD eski Başkanı George H. W. Bush tarafından taciz edildiğini belirterek "taciz anı"nın fotoğrafını da yayınladı.

ABD'de Rosyln Corrigan eski ABD Başkanı George H. W. Bush tarafından taciz edildiğini söyledi. Corrigan, o dönem 16 yaşında olduğunu söyleyerek, "Fotoğraf çekimi sırasında elini belimden aşağı kaydırdı" dedi.

Roslyn Corrigan adlı bir kadın, 16 yaşındayken eski ABD Başkanı George H. W. Bush tarafından taciz edildiğini söyledi.

ABD'de yayınlanan Time dergisine konuşan Corrigan, bir diğer eski başkan George W Bush'un babası, George HW Bush'un 2003'te kendisini taciz ettiğini söyledi. Corrigan olayın Teksas eyaletinde, babasının da aralarında bulunduğu CIA çalışanları ile baba Bush'un toplantısı sırasında yaşandığını anlattı.

"TAM ÇEKİM SIRASINDA..."


Annesiyle birlikte Bush'un yanında fotoğraf çekimi için poz verdiklerini anlatan Corrigan, "Tam fotoğraf çekimi sırasında elini belimden aşağı kaydırdı ve kalçamı sıktı. Fotoğrafta da görülebileceği gibi ağzım açık kalmıştı" dedi.

"Tam anlamıyla dehşete kapılmıştım… Hiçbir şey yapamadım" diyen Corrigan, "Sadece bir çocuktum" diyerek yaşadıklarını anlattı. Corrigan sözlerine, "Bir genç kız eski ABD başkanına ne diyebilirdi ki? 'Hey dostum bana öyle dokunamazsın' mı diyecektim?' diyerek devam etti. Söz konusu fotoğraf çekimi sırasında Bush 79 yaşındaydı.

6. SUÇLAMA

Bu suçlama, baba Bush'a bugüne kadar yöneltilen altıncı cinsel taciz suçlaması. (BBC Türkçe)

BBC Türkçe