Çocuklarını saniyelerle kaçırdı !

Çocuklarını saniyelerle kaçırdı !
Güncelleme:

ABD'de bir kadının kıyıda çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada ilgi gördü.

ABD'de bir kadın içinde çocuklarının bulunduğu gemiyi kaçırınca kıyıda ağlamaya başladı. Sosyal medyada ilgi gören görüntülerin ardından 'bu kadını tanıyan var mı?' kampanyası başlatıldı.

ABD'de genç bir kadın çocuklarının içerisinde bulunduğu gezi gemisini saniyelerle kaçırınca kıyıda çığlık atarak sesini gemidekilere duyurmaya çalışıyor. Gemideki bir yolcu tarafından çekilen o görüntülerde kadının sesini duyurmak için neredeyse sinir krizi geçirdiği görülüyor. Geminin içerisindeki yolcular durumu fark etse de gemi durmuyor.

5720c68a67b0a974687cd489.jpg

'ONU TANIYAN VAR MI?' KAMPANYASI

ABD’de New York’tan kalkıp Bermuda ve Bahama Adalarına 14 günlük bir gezi düzenleyen gemi yolculuğunda ne yazık ki o kadın Bahamalar’daki Nassau Adası tek başına kaldı. Kadının gemide kalan çocuklarının yanında bir aile üyesi olmadığı belirtilirken kimilerine göre çocukların babası da gemideydi. İngiliz Daily Mail gazetesi kimliği belirsiz kadın için 'Bu kadını tanıyan var mı?' kampanyası başlattı.  Kadını tanıyanların chris.kitching@mailonline.co.uk adresine mail atması isteniyor.

Etiketler abd Çocuk gemi deniz