Fast food zincirinde mide bulandıran olay

Fast food zincirinde mide bulandıran olay
Güncelleme:

ABD'de bir fast food zincirinin şubesinde yemeklerin yapıldığı tezgahın üzerine çıkan fareortalığı birbirine kattı. Çalışanların kovmaya çalıştığı fare fritözün içine atlayarak can verdi.

ABD'de şubeleri bulunan bir fast food zincirinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı... Lokanta zincirinin Teksas'taki şubesinde yemeklerin yapıldığı tezgahın üzerine çıkan bir fare ortalığı birbirine kattı. Çalışanların kovmaya çalıştığı fare kaçmak isterken içinde patates kızartması, soğan halkası ve benzeri kızartmaların yapıldığı fritözün içine atlayarak can verdi.

ABD’de birçok şubesi bulunan fast food zinciri Whataburger’ın Teksas’taki şubesinde mide bulandıran bir olay yaşandı. Lokantaya girenlerin rahatlıkla görebildiği tezgahlar üzerinde bir hareket fark eden bazı müşteriler, hareket eden canlının bir fare olduğunu anladı.

Bazı müşteriler telefonlarına sarılarak yaşananları anbean kaydederken lokanta çalışanları da fareyi kovalamaya çalıştı. Mutfağı birbirine katan küçük fare köşeye sıkışınca son çare olarak büyük bir sıçrama yaptı ve başka bir tezgaha gitti. Fakat farenin atladığı tezgahta soğan halkası ve patates kızartması gibi yemeklerin yapıldığı fritöz vardı. Canlı canlı kızaran farenin görüntüleri bölgede olay yarattı.

Birçok müşteri, “Ben bir daha burada yemek yemem”, “Bu çok iğrenç” ve “Farenin mutfakta ne işi var” gibi yorumlar yaptı. Yaşananların ardından Whataburger yetkilileri olayla ilgili açıklama yaptı. Yetkililer lokantanın geçici olarak kapatıldığını ve temizlik işlemlerinden sonra tekrar kapılarını müşterilerine attığını duyurdu.

Seçiniz...