Gülen'den "iade etmeyin" çağrısı

Gülen'den "iade etmeyin" çağrısı
Güncelleme:

Fethullah Gülen, Türkiye'de iade konusunda bir gazeteye kendi adıyla makale yazdı.

FETÖ lideri Gülen ABD'ye çağrı yaparak, 'Beni Türkiye'ye iade etmeyin. Ben ve arkadaşlarım Batı'nın hizmetindeyiz' dedi. Terör örgütü elebaşı Gülen, ABD'nin New YorkTimes gazetesine kendi adıyla yazdığı makalede, “Batılı demokrasilerin ılımlı Müslümanlara ihtiyaç duydukları bir dönemde, "hizmet" içindeki ben ve arkadaşlarım Batının yanında yer aldık.” diyerek Obama yönetimine mesaj verdi.

Fethullah Gülen, New York Times gazetesinde çıkan yazısında "Türkiye'ye gönderilmesi durumunda adil yargılanmayacağını" öne sürdü.

ABD’den iadesi istenen Fethullah Gülen, Amerikan yönetimine çağrı yaparak Türkiye'ye gönderilmesi durumunda adil yargılanmayacağını iddia etti.

Gülen'in, New York Times gazetesinde çıkan yazısında, "ABD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istediğini vermeye direnmeli" ifadeleri yer aldı. Fethullah Gülen, darbe girişiminin arkasında olmadığını da öne sürdü.

New York Times gazetesinde Fethullah Gülen imzasıyla yayımlanan makelede “Batı'nın ılımlı Müslüman seslere ihtiyacı olan bu dönemde” kendisi ve arkadaşlarının Batı'nın hizmetinde olduğunu söyledi.