Rezalet ! Gölde cinsel ilişkiye girdiler

Rezalet ! Gölde cinsel ilişkiye girdiler
Güncelleme:

ABD'nin Ohio eyaletinde çevredekilere aldırmadan gölde cinsel ilişkiye giren çift, polis tarafından zorla sudan çıkarıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

ABD'nin Ohio eyaletindeki göllerden birinde cinsel ilişkiye giren çift, polis zoruyla sudan çıkarıldı. Çiftin aralarında çocukların da bulunduğu insanların gözü önünde cinsel ilişkiye girdi.

Rezalet ! Gölde cinsel ilişkiye girdiler - Resim : 1

POLİS SUDAN ÇIKARDI
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; olay Cumartesi günü yaşandı. Çift Fairport Park'taki bir gölde suya dalmıştı. Ancak göl kenarında güneş banyosu yapan bir adam, gördükleri karşısında şoke oldu ve çifti kayda almaya başladı. Dünyayı takmaz görünen çift, birkaç metre ötelerinde oynayan çocuklara bile aldırış etmeden sevişmeye devam etti. Gölde güvenliği sağlayan bir cankurtaran kadın suda cinsel ilişkiye giren çifti görüp polise haber verdi. Olay mahalline gelen polis, çifte sudan çıkmaları yönünde talimat verdi.

Rezalet ! Gölde cinsel ilişkiye girdiler - Resim : 2

"BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?"
Görüntüleri Facebook adresinde yayınlayan Jesus Medina adlı kişi şunları yazdı: Cumartesi günü Fairport Park'ta çocuklarımla birlikte güneşli günün tadını çıkarıyorduk. Suda tuhaf sesler çıkaran bir çift gördüm. Cankurtaran hanım 'Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz?' diye sordu. Ben de 'Evet görüyorum' dedim." Çift hakkında işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Ancak olay adli mercilere taşınırsa ciddi bir ceza alabilecekleri belirtildi.

Etiketler abd cinsel ilişki göl