Spor salonundaki kadını takip eden tecavüz zanlısı yakalandı

Spor salonundaki kadını takip eden tecavüz zanlısı yakalandı
Güncelleme:

Amerika'da bir spor salonundan çıkan genç kadını evine kadar takip edip tecavüz etmekle suçlanan 18 yaşındaki zanlı yakalandı ve suçunu da itiraf etti.

ABD’de yaşanan kan donduran bir tecavüz olayın ülkenin gündemine son dakika olarak düştü. İddiaya göre Teksas’ta spor salonunda çalışan 18 yaşındaki bir çocuk fitness salonunda bir kadını izlemeye başladı. Kadın antrenmanını bitirdikten sonra 18 yaşındaki şüpheli de kadınla birlikte spor salonundan çıktı. Kadının evine geldiklerinde her satırı dehşete düşüren bir olay yaşandı.

Polis, 18 yaşındaki bir çocuğun spor salonundan çıktığı andan itibaren takip ettiği bir kadının evine gelip ona tecavüz etmekle suçlandığını açıkladı.. Polis, Eduardo'nun suçu kabul ettiğini söyledi. 14 Mayıs'ta spor salonunda antrenman yapan kadının yaşadığı olayda, bir erkeğin Fitness salonundan kadını evine kadar takip ettiği bildirildi.

Polise giderek şikayetçi olan kadın dehşetin detaylarını anlattı. Polis, mağdurların "kireç yeşili Mustang otomobil" tanımıyla şüphelinin aracının birebir uyuştuğunu açıkladı ve şüpheli şahıs öğlen saatlerinde tutuklandı. Şahıs, sorgusu esnasında tecavüz suçunu kabul etti ve polise suçu nasıl işlediğini tek tek anlattı.

Polis, tecavüz şüphelisi Eduardo'yu tutukladığında ceplerinde boya örnekleri ve zımpara kağıdı olduğunu ve arabanın görünümünü değiştirmeye çalıştığına inandıklarını söyledi. Eduardo, Nisan ayında bir kadını hedef aldığı güneybatı bir Houston spor salonunda çalışmıştı.

Polis, 18 yaşındaki Carlos Eduardo'ya cinsel tacizle suçladı ve 3900 Spencer Highway'deki Fitness Connection isimli spor salonunda daha önce gerçekleştirilen silahlı saldırıyla bağlantısı olup olmadığının araştırıldığını bildirdi.

Ayrıca daha önce tecavüze uğrayan bir kadının tarif ettiği saldırgan ile Eduardo'nun fiziki görünümünün de uyuştuğu ortaya çıktı.

Spor salonu yaptığı açıklamada, salona gelen bütün müşterilerin kendileri için önemli olduğunu ve gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.