Trump'ın oğlundan skandal !

Trump'ın oğlundan skandal !
Güncelleme:

ABD başkan adayı Donald Trump'ın oğlu, Suriyeli mültecilerle ilgili skandal bir benzetmede bulundu.

Cumhuriyetçi başkan adayının resmi kampanya logosuyla atılan "Bir kase Skittles'ım olsa ve size bunlardan sadece üç tanesinin zehirli olduğunu söylesem, yine de bir avuç dolusu alıp yer miydiniz?" yazan Trump Jr., sosyal medyadan sert eleştiriler aldı.

ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. Suriyeli, Suriyeli sığınmacıları aralarında zehirlilerin de bulunduğu bonbon şekerlerine benzetince sosyal medyadan tepki yağdı.

Donald Trump'ın kendisin gibi işadamı olan oğlu Donald Trump Jr, babasının seçim kampanyasını destek vermek adına Twitter hesabından Suriyeli sığınmacıları aşağılayan bir paylaşımda bulundu.

Babasının yürüttüğü sığınmacı karşıtı politikaya tam destek veren Jr, kampanya etiketi olan #Trump2016 ve kampanya logosuyla birlikte "Bir kase Skittles'ım (bonbon şekeri markası) olsa ve size bunlardan sadece üç tanesinin zehirli olduğunu söylesem yine de bir avuç dolusu alıp yer miydiniz? İşte bu bizim Suriyeli sığınmacı problemimiz budur" şeklinde tweet atınca sosyal medya yıkıldı.