Ağrıyan kulağından örümcek çıktı

Ağrıyan kulağından örümcek çıktı

Kulak ağrısıyla doktora giden kadın gerçeği öğrenince neye uğradığını şaşırdı.

 

İngiltere'nin Galler bölgesinin Porthcawl kasabasında yaşayan Victoria Price (42) yüzmek için Newton Beach'e gitti. Price'ın yüzme keyfini takip eden günlerde baş ağrıları ortaya çıktı. Kulak zarında delinme olduğunu ya da enfeksiyon kaptığını düşünen kadın hastaneye başvurmaya karar verdi. Bir hastanenin acil servisine giden kadının kulağından canlı bir örümcek çıkarıldı.

DUŞTAN ÇIKTIKTAN SONRA KULAĞINDA AĞRI HİSSETTİ

Güney Galler polis bilişim eğitmeni Victoria, kulağından çıkan örümceğin yüzmek için gittiği Newton Beach'te kulağına girerek yuva yaptığına inanıyor. Newton Cankurtarma Kulübü üyesi Victoria; "Newton Beach'ten eve geldiğimde duşa girdim. Çıktığımda kulağımda inanılmaz derecede bir ağrı hissettim. O anlarda ne yapacağımı bilemedim. Kulağıma su kaçtığını düşündüm ve biraz pamuk alarak suyu emeceğini hesap ettim. Kulağıma pamuğu yerleştirince ağrı biraz olsun azaldı ve daha iyi hissettim. Yaşadığımağrı, o gece boyunca kimi zaman arttı kimi zaman azaldı.'' sözleriyle yaşadıklarını özetledi.

agriyan-kulagindan-orumcek-cikarildi-8514861_1949_m.jpg

KOCASI KULAĞINI KONTROL ETTİĞİNDE CANLI BİR ŞEY GÖRDÜ

Ertesi gün işe giden Victoria bir artıp bir azalan ağrıdan muzdarip oldu. O günün akşamında yatağa giden kadın, kocası Huw'dan ağrıyan kulağında bir iltihaplanma olup olmadığını kontrol etmesini istedi. Koca Huw gördüğü manzara karşısında irkilerek: "Orada canlı bir şey var!" sözlerini sarf etti. Çift, bunun üzerine 8 yaşındaki kızları Bethan'ı büyükannesi ve büyükbabasına emanet ederek Bridgend'te bulunan Galler Prensesi Hastanesi'ne gitti.

HEMŞİRE, KISKAÇLA KULAĞINDAKİ CANLI ÖRÜMCEĞİ ÇIKARDI

Hastaneye vardıklarında fazla beklemediklerini belirten Victoria: "Hemşireyi gördüm ve ona kulağımda gözle görünür şekilde canlı bir şey olduğunu söyledim. Kulağımdaki pamuğu çıkardı ve içine ışık tuttu, tamam dedikten sonra ilgilenecek birini bulmak için gitti. Müdahale için gelen pratisyen hemşire Sarah Gaze, kıskaç kullanarak Victoria'nın kulağındaki örümceği çıkardı. Hemşire Gaze o anları şu sözlerle anlattı:

HEMŞİRE ÖRÜMCEĞİ ÇIKARIRKEN KORKUSUNUN ÜSTESİNDEN GELDİ

"Örümcek, Victoria'nın iç kulağında apaçık bir şekilde görünüyordu ve kolaylıkla çekip aldım. Hayvan canlıydı ve kıpır kıpırdı. Kulağın dışına çıkardığımda, ilk gördüğümden iki kat büyüktü. Victoria çok cesurdu, en azından benden cesurdu. Benim için hoş bir deneyim olmadı fakat sonuçta benim işim bu. Korkumun üstesinden gelmek zorundaydım."

KABİNDE BAŞLIĞINI ÖRÜMCEĞİN ÜZERİNE KOYDUĞUNA İNANIYOR

Victoria örümceğin kulağına nasıl girdiğine dair teorisini: "Üstümü değiştirmek için kabine girdiğimde kafamdaki başlığı örümceğin üzerine koymuş olmalıyım. Başlığı tekrar kafama yerleştirdiğimde örümcek kulağıma girdi diye düşünüyorum."