18 kişi tecavüz etti

18 kişi tecavüz etti
Güncelleme:

Hindistan'daki toplu tecavüz rezaletlerine bir yenisi daha eklendi.

Hindistan'da kimsayal madde sıkılan mendille uyuşturulan 20 yaşındaki kadın, 18 kişinin tecavüzüne uğradı.

Hindistan'ın  Haryana eyaletine bağlı Kadarpur köyünde cumartesi günü yaşanan olayda, yasal nedenlerden ötürü adı açıklanmayan 20 yaşındaki Hintli kadın, 18 kişinin tecavüzüne uğradı. Aile üyeleri o esnada dışarıda bulunan genç kadının evine, bahçe duvarını aşarak giren saldırganlar uyuşturucu madde sıktıkları bir mendil kullanarak kadını uyuşturdu.
 
KADIN, KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN 18 ZANLIYI DA TANIYOR
 
India Today'e konuşan Badshahpur polis şefi  Krishan Kumar, 18 zanlının da tecavüz kurbanı kadın tarafından tanındığını ifade etti. Kumar açıklamalarının devamında; "Tecavüze uğrayan kadın Gujjar aşiretine mensup. Tecavüz eden 18 kişi de Kadarpur köyünde ikamet ediyor. Kurbanın açıklamasına göre aile üyeleri, bir toplantı (Baithak) için dışarı gitmiş. İlk olarak üç adam bahçe duvarından atlayarak eve girmiş. Daha sonra kimyasal bir sprey sıktıkları mendille kadını uyuşturmuşlar. Kadını sonra tenha bir alana götürüp orada toplu olarak tecavüz etmişler." sözlerini dile getirdi.
 
CUMARTESİ TECAVÜZE UĞRADI, PAZARTESİ ŞİKAYETTE BULUNDU
 
Polis şefi Kumar, cumartesi günü tecavüze uğrayan kadının Kadarpur Köyü'nden pazartesi günü Badshahpur kasaba merkezine gelerek resmi şikayette bulunduğunu, tecavüz zanlılarından henüz tutuklanan olmadığını belirtti.  Şef Kumar zanlıların isimlerini; Amit, Rajesh, Veerpal, Manoj, Sandeep, Rajbir, Lalu, Prahlad, Pawan, Balraj, Adesh, Sunil, Raksh, Sunny, Dharmendra, Sanjay, Phulli ve Karan olarak basına açıkladı.
 
GUJJAR AŞİRETİ, KAST SİSTEMİNDEKİ EN ALT GRUPTA YER ALIYOR
 
Gujjar aşireti  Hindistan'daki kast sisteminde sosyal ve eğitim hakları yönünden en dezavantajlı sınıfta yer alan bir aşiret olarak biliniyor. Aşağı kast gruplarındaki bu insanlar,  Hindistan anayasasında refahın ulaştırılması gereken öncelikli gruplar olarak belirtiliyor.

Etiketler toplu tecavüz