8 aylık bebeğine tecavüz eden sapığın ellerini kesti

8 aylık bebeğine tecavüz eden sapığın ellerini kesti
Güncelleme:

Hindistan'da 8 aylık bebeğe tecavüz etmekle suçlanan kişi linç edilip, elleri kesildi.

Hindistan'ın Pencap eyaletinin Bathinda bölgesindeki Kotli Ablu köyündeki korkunç olay 2014 yılının nisan ayında yaşandı. O tarihte 14 yaşında olan tecavüz zanlısı Parminder Singh iddiaya göre Paramjit Singh'in 8 aylık bebeğine tecavüz etti. Tüm dünyayı sarsan tecavüz olayının salı günü Bathinda mahkemesinde duruşması yapıldı.

Tecavüz kurbanı küçük kızın babası 25 yaşındaki Paramjit Singh ile tecavüz zanlısı Parminder Singh duruşma sonrası mahkeme salonundan çıktı. Her şey bundan sonra yaşandı. Paramjit, kızına tecavüz eden Parminder ile uzlaşmaya varmak istediğini, kendisini motosikletiyle köye kadar götürebileceğini söyledi.

fft16_mf6910452.jpeg

İKİ ELİNİ DE KESTİ

Yol üzerindeki Jhumba köyüne vardıklarında baba, kızına tecavüz ettiğine inandığı 17 yaşındaki genci motosikletten indirip önce ağaca bağladı ve öldüresiye dövdü. Daha sonra gencin her iki elini de bileklerinden kesti. Olayı polise haber veren köylüler, Parminder'i ve kesik ellerini alarak Bathinda'da bulunan hastaneye getirdi.

Doktorlar Parminder'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Olaydan sonra kaçan Paramjit Singh polis tarafından yakalandı. Genç baba sorgusunda olayı planladığını yanında ip ve kesici bir alet getirdiğini itiraf etti.

Etiketler tecavüz hindistan