Büyü yaptı diye teyzesini ve dayısını öldürdü

Büyü yaptı diye teyzesini ve dayısını öldürdü
Güncelleme:

Hindistan'da 43 yaşındaki bir adam, büyü yaptıkları gerekçesiyle teyzesi ve dayısını öldürdü. Tüyler ürperten olay ülkenin gündemine bomba gibi düştü.

Hindistan'da bulunan Annupur kentinde yaşayan 43 yaşındaki Shankhu Gond, Salı günü teyzesini, ailesine kara büyü yaptığı için öldürdü. Son dönemde Gond'un ailesinin başına pel çok kötü olay geldiği açıklanırken öfkeli adamın bunların sorumlusu olarak teyzesini gösterdiği belirtildi. Teyzesinin kara büyü yaptığını ve yaşanan kötü olaylardan sorumlu olduğunu söyleyen Gond’un ifadeleri kan dondurdu.

Polise konuşan Gond, oğlunun yakın zamanda hastalanmasını ve sığırının ölmesinin arkasında teyzesinin yaptığı kara büyü olduğunu söyledi. 60 yaşındaki Beshani Gond'un kafası kesilmiş cesedini, cinayetin gerçekleştiği gün köylüler tarafından bulundu. Beshani Gond'un 65 yaşındaki kocası Bhagwandin Gond'un cesedi ise eşinin yanında gömülü halde tespit edildi. Shankhu Gond, teyzesinin kafasını hayalet olarak geri dönüp ona musallat olmasından korktuğu için kestiğini söyledi.

Polisin, “Dayını neden öldürdün, o da mı büyü yaptı?” sorusu üzerine Gond dayısını yakalanmaktan korktuğu için öldürdüğünü itiraf etti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gond teyzesini öldürdükten sonra, dayısının teyzesini arayacağını düşünerek onu öldürmeye karar verdiğini açıkladı.