IKEA mağazasında skandal video

IKEA mağazasında skandal video
Güncelleme:

Çin’de bulunan bir IKEA mağazasında yaşanan sıra dışı olay nedeniyle ülkede gerilim yaşandı. Videonun sosyal medyada viral olmasıyla ortaya çıkan olayda, bir kadının mağazanın farklı yerlerinde mastürbasyon yaptığı görülüyor.

Çin’in belirtilmeyen bir bölgesindeki IKEA mağazasında, beyaz gömlekli bir kadının çektiği 2 dakikalık porno klip Çin’in sosyal medyasında viral oldu. Video’da kadının mağazanın farklı yerlerinde mastürbasyon yaptığı görülüyor. Video hızla Çin sosyal medyasında viral oldu ve silinmesi istendi.

Video o kadar fazla yayıldı ki, sonunda IKEA yetkilileri bir açıklama yapmak zorunda kaldı. IKEA’dan yapılan açıklamada şöyle denildi; IKEA, belirli bir mağazaya isim vermeden 9 Mayıs Cumartesi günü yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu tür davranışlara kararlı bir şekilde karşı çıktık, kınıyoruz. Şüpheliyi ise derhal polise bildirdik.”

Mobilya devi, videonun yayılmasının ardından ‘daha dikkatli güvenlik önlemleri’ alınacağını söyledi. Müşterileri ise mağazada “medeni bir şekilde” dolaşmaya çağırdı.

Öte yandan müstehcen görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşanlar 15 güne kadar hapis cezası ve maksimum 3 bin Yuan para cezası alabilirler

Videonun salgından önce çekildiği düşünülüyor. Çünkü görüntülerde kimse maske takmıyor. IKEA salgın başladığında Çin’deki mağazalarını geçici olarak kapatmıştı

Videonun arka planınında Kantonca duyulmasından dolayı, Güney Çin’de, daha özel olarak Guangdong Eyaletinde çekildiği spekülasyonları yayıldı

Öte yandan 2015 yılında, Pekin Uniqlo’da seks yapan bir çiftin klibi yayıldıktan sonra beş kişi tutuklanmıştı. Çin Siber Uzay İdaresi’ne göre, klip “sosyalist temel değerleri” ciddi şekilde ihlal etmişti.

Seçiniz...