İnsan suretinde oğlak doğdu !

İnsan suretinde oğlak doğdu !
Güncelleme:

Malezya'da sosyal medyada yayılan bu fotoğraf olay oldu.

Malezya’da sosyal medyayı karıştıran bir olay yaşandı. Felda köyünde İbrahim Basir isimli bir çiftçi yeni doğan keçi yavrusunu görünce şok oldu. Aynı bir insan yüzüyle doğan yavrunun fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca fotoğraflar gerçek mi tartışması yaşandı.

Efsanevi insan suretli keçi yavrusu görenleri hayrete düşürüyor. 63 yaşındaki çiftçi Basir görüntülerin tamamen gerçek olduğunu kendisinin de bu manzara karşısında donup kaldığını söylüyor. İngiliz Daily Mirror gazetesind eyer alan habera göre aynı bir insan yüzüne sahip bu keçi yavrusu doğumundan sonra çok fazla yaşamadı. Keçinin cansız bedeni bir anda servete dönüştü.

DOMUZ SURATLI BEBEK - HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Köylüler çiftçiye insan suretli keçi için para teklif etse de, Basir yavru keçinin neden böyle doğduğunun araştırılması için cansız bedeni yetkililere vermeyi tercih etti. Çiftçi   oğlağın yüzünün, hatta vücudunun yumuşaklığının tıpkı bir bebeği andırdığını açık kahverengi postu ile bedeninin ise bir oğlağa benzediğini söyledi. Keçi yavrusuyla ilgili dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise  keçi yavrusunun göbek kordonunun da olmamasıydı

insan-suretinde-oglak-dunyaya-geldi-6941946.jpeg