Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var

Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var
Güncelleme:

Tayland'da bir asker alışveriş merkezi yakınlarında kalabalığa ateş açtı. En az 12 kişiyi öldüren saldırganın, katliam yaptığı anları sosyal medyada canlı yayınladığı bildirildi.

Tayland’da bir asker, ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Nakhon Ratchasima (Korat) şehrinde bir alışveriş merkezinin yakınında insanların üzerine rasgele ateş açtı. Yerel medya silahlı saldırıda 12 kişinin hayatını kaybettiğini birçok kişinin de yaralandığını duyurdu.

Yerel medya askerin, kışladan silah ve mühimmat çaldığını ve burada 3 kişiyi öldürdüğünü ardından kaçarken de 9 sivili daha öldürdüğünü duyurdu.

Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var - Resim : 1

Tayland medyası, saldırganın Terminal 21 isimli bir alışveriş merkezinin içine girdiğini; buraya girmeden önce de bir gaz tankını havaya uçurduğunu; saldırganı etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarını sürdürdüğünü duyurdu.

Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var - Resim : 2

HEM KATLİAM HEM PAYLAŞIM YAPIYOR

Jakrapanth Thomma isimli askerin katliam yaparken sosyal medyada paylaşım yaptığı bildirildi.

Kalabalığa ateş ederken Facebook hesabından canlı yayın yapan askerin, " Öldürmekten o kadar yoruldum ki artık parmağımı bile kıpırdatamıyorum. Çok yoruldum, daha ölmeyen 3 kişi daha mı var?" ifadeleri kullandığı belirtiliyor.

Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var - Resim : 3

Korkunç olayı yaşayan tanıkların çektiği dehşet verici görüntülerde, kaçmaya çalışan insanlara ateş edilmesi gözler önüne seriliyor.

Taylan'da bir asker katliam yaptı ! Çok sayıda ölü var - Resim : 4

Seçiniz...

Etiketler asker AVM