Tecavüzcülerden kaçıp karakola sığındı, bu sefer de polis tecavüz etti !

Tecavüzcülerden kaçıp karakola sığındı, bu sefer de polis tecavüz etti !
Güncelleme:

Pakistan'da 4 kişinin tecavüzüne uğrayan genç kadın, tecavüzcülerin elinden kaçarak polis karakoluna sığındı. Ancak karakoldaki bir polis de kadına tecavüz edip kameraya kaydetti.

Yaşanan insanlık dışı bir olay, dünya gündemine bomba gibi düştü. Gelen son dakika haberine göre bir kadın, sokakta yürürken önce sözlü tacize uğradı. Ardından, detayları henüz belli olmayan bir yerde 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Bu olay üzerine polis merkezine giden tecavüz mağduru kadın polise şikayette bulundu.

Ancak daha sonra bir polis memuru, ifadenin alınırken kameraya kaydedilmesi gerektiğini belirterek kadını polis merkezinden çıkarttı. Polis merkezine yakın bir eve götürerek dehşeti yaşattı. Kadın tek tek yaşananları anlattı.

Mağdur, memurun kendisini "ifadesini almak" için Pakistan'ın Ahmedpur kentindeki bir eve götürdüğünü ve daha sonra kendisine kamerayı açtırarak tecavüz ettiğini iddia ediyor. Sadece daha önce yaşadığı cinsel saldırıyı ihbar etmek isteyen kadın, polis tarafından saatlerce tecavüze uğradı. Olayın açığa çıkmasıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uch Sharif'li kadın, Pakistan Ahmedpur'daki karakola gitti ve iki kişi tarafından tecavüz edildiğini ihbar etti. Komiser yardımcısı tarafından karakoldan çıkarılarak başka bir eve götürüldüğünü anlatan kadın polis tarafından yine tecavüze uğradığını söyledi. Tecavüz mağduru kadın, komiser yardımcısının tecavüz anını filme çektiğini ve kimseye söylememesi için tehditlerde bulunduğunu söylediği bildirildi.

İngiliz gazetesi Dawn'a göre, iddia edilen saldırgan tutuklandı.

AYNI BÖLGEDE FARKLI CİNSEL SALDIRILAR

Kasım ayında anestezi etkisinde bir kadının "Hastanede hemoroid operasyonu geçirirken personel tarafından saatlerce tecavüze uğradığı" bildirilmişti.

35 yaşındaki kadın, acı çekmeye başladıktan sonra polise giderek şikayette bulunduğu ve Lahor'daki Hizmetler Hastanesinde kaldığı süre boyunca idrar yolundan kanaması olduğu bildirildi.