Ünlü tatil cennetinde ulu orta seks skandalı

Ünlü tatil cennetinde ulu orta seks skandalı
Güncelleme:

Tayland'ın tatil cenneti Pattaya'da bir plajda cinsel ilişkiye giren çift, polis tarafından gözaltına alındı. Alkolü fazla kaçırdığı düşünülen çift, para cezasına çarptırıldı.

Tayland'ın Pattaya kentinde bir plajda cinsel ilişkiye giren çift, polis tarafından takip edildikten sonra konakladıkları otelde gözaltına alındı. 125'er Pound para cezasına çarptırılan çift ayrıca kameralar karşısında gerçekleştirdikleri eylem için özür dilediler.

BARDAN ÇIKIP, SAHİLE İNDİLER
Olay Tayland'ın en gözde tatil mekanlarından Pattaya'da meydana geldi. Kendi ifadelerine göre etrafta neler olup bittiğini, hatta nerede olduklarını bile hatırlayamayacak kadar alkollü olduğunu söyleyen Rusya asıllı 26 yaşındaki Roman Grigorenko ve 19 yaşındaki Daria Vinogradova, sahilde bir bardan çıktıktan sonra Pattaya plajına geldiler.

PLAJDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER
Plaja geldikten sonra kumların üzerinde uzanan çift, bir süre yakınlaştıktan sonra cinsel ilişkiye girdi.

KAMERALAR KAYITTAYDI
Etrafta olup bitenden haberdar olamayacak kadar sarhoş olduklarını dile getiren çift, plajda cinsel ilişkiye girdikleri sırada etraftakiler tarafından yaklaşık 30 saniye boyunca kameraya kaydedildi.

OTELDE GÖZALTINA ALINDILAR
Çevredekiler tarafından polise şikayet edilen sarhoş çift, konakladıkları otelde Tayland polisi tarafından gözaltına alındı. Ayrıca çiftin her birine 125'er Pound para cezası verildi.

ÖZÜR DİLEDİLER
Tayland polisinin genç çifte uyguladığı ceza parayla sınırlı kalmadı. Kimliklerinin ortaya çıkmaması için ameliyathane maskesi giydirilen çift, kameralar kayıttayken yaptıkları için özür diledi.

"ŞEHRİN İTİBARINA ZARAR VERDİK, ÖZÜR DİLERİZ"
Konuyla alakalı açıklama yapan 26 yaşındaki Roman Grigorenko yaptıklarından pişman olduklarını belirterek, "Kameralara yakalanan çift biziz. Ne olduğunu anlayamayacak kadar sarhoştuk. Vatandaşları rahatsız ettiğimiz ve şehrin itibarına zarar verdiğimiz için özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Seçiniz...