Zulümden kaçan kadınları seks kölesi yapmışlar

Zulümden kaçan kadınları seks kölesi yapmışlar
Güncelleme:

Dünyanın en gizli kapaklı ülkelerinden biri olan Kuzey Kore'de, diktatör Kim Jong-un'un zulmünden kaçan 8 kadının Çin'de seks işçiliğine zorlandığı ortaya çıktı.

Kuzey Kore’de Kim Jong-un yönetiminden kaçmak isteyen 8 kadın, insan kaçakçılarının kötü emellerine alet oldu. Sekiz genç kadın, Çin’de bir lokantada iş vaadiyle Kuzey Kore’ye kaçtı. Fakat Çin’de Tumen Nehri yakınlarındaki bir kasabaya geçen kadın ufak bir apartman dairesine hapsedildi.

Çin’in kuzeydoğusundaki ufak apartman dairesinde kendisi gibi Kuzey Kore’den kaçan kadınları gören Lee isimli kadın sanal seks kölesi oldu. Webcam önünde cinsel içerikli videolar çeken Lee bu işkenceye 5 yıl boyunca dayandı. Lee arkadaşlarıyla birlikte kaldıkları apartmandan kaçtı. Lee yaşadıklarını, “Sınırdan geçince bize yardımcı olan adamın, bizi yaklaşık 3.000 dolara bir sanal seks yapımcısına sattığını öğrendik. Bunu öğrenince çok kötü olduk. Ağladık ve gitmek istedik ama bize borçlu olduğumuzu söyledi” dedi.

Güney Kore’de yaşayan bir rahibin ihbarı üzerine yapılan kapsamlı operasyonla genç kadınlar özgürlüklerine kavuştu. Kadınlar metrelerce yüksekteki apartman dairesinden iplerle aşağı inerek özgürlüklerine kavuştu. Kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu ve şu an Güney Kore’de yaşadıkları açıklandı.