İslam karşıtı parti liderinden çirkin sözler !

İslam karşıtı parti liderinden çirkin sözler !
Güncelleme:

İslam karşıtlığıyla bilinen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin lideri Wilders, Türkiye'yi AB'de istemediklerini söyledi.

İslam ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Türkiye'nin AB üyeliğini istemediğini belirterek, "Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz" dedi.

Wilders, partisine ait internet sitesinde Türkçe alt yazılı olarak yayınladığı, Türkiye karşıtı görüşlerini açıkladığı videoda, Türklerin Avrupa'da  vizesiz seyahat etmesine karşı olduğunu söyledi. 
 
Aşırı sağcı politikacı, "Bugün Türklere bir mesajım var" diye  başladığı 1 dakikalık videoda şunları söyledi: 
 
TÜRKİYE BİZDEN UZAK DUR, İSTEMİYORUZ
 
"Hükümetiniz sizin bir gün Avrupa Birliği üyesi olacağınıza inanmanızı  sağlayarak sizi kandırıyor. Bunu unutun. Siz Avrupalı değilsiniz ve hiç bir zaman  olmayacaksınız. Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz.  Daha fazla İslam istemiyoruz, azalmasını istiyoruz. Bu nedenle, Türkiye, bizden  uzak dur. Seni burada istemiyoruz" 
 
Türklerin vizesiz Avrupa'ya seyahat etmesini istemediklerini de  kaydeden Wilders, "Halk, bunu kabul eden Avrupa hükümetlerine oy vermeyerek  onları görevden uzaklaştıracaktır" dedi.