Kendisine saldıran tecavüzcüyü telefona kaydetti

Kendisine saldıran tecavüzcüyü telefona kaydetti
Güncelleme:

İngiltere'de bir genç kız, kendisine tecavüz etmek isteyen adamı cep telefonuna kaydetti.

Bir genç kız, kendisine yapılan acımasız tecavüz girişimini cep telefonu kamerasıyla kaydetmeyi başardı ve tecavüzcünün yakalanmasına yardım etti.

 18 yaşındaki öğrenci Lillian Constantine, İngiltere'nin Kent şehrinde evine doğru yürürken saldırıya uğradı. Cesur genç kızi kendisine tecavüz etmeye çalışan adamın görüntülerini, cep telefonuyla kaydetmeyi başardı. İki dakika 47 saniyelik videoda genç kız, saldırganıyla çığlık çığlığa boğuşuyor ve ona durması için yalvarıyor. 

BU BİR İLK

İlk kez biz kurban, kendisine tecavüz etmeye çalışan kişinin görüntülerini kaydetmeyi başarıyor. 

Lillian'ın dehşet anlarını kaydedebilmesinin sebebi ise, o sırada telefonundaki el feneri uygulamasıyla ışık tutarak yolu görmeye çalışıyor olması. Genç kız, bu sayede "kayıt" tuşuna zaman kaybetmeden ulaşabilmeyi başarmış.

YANMAYAN SOKAK LAMBASININ ALTINDA SALDIRDI

34 yaşındaki Ashraf Miah, genç kıza belediyenin tasarruf etmek macıyla kapattığı bir sokak lambasının altına saldırdı.

Polis, Bangladeşli paket servis elemanının görüntülerini inceledi. Videodaki bozuk görüntüler taranarak adamın eşkali belirlendi. 

Yasadışı göçmen, 13 buçuk yıl hapis cezasıan çarptırıldı.

"İYİ Kİ BAŞARDIM"

Büyük bir cesaret göstererek saldırıyı kaydetmeyi başaran Lillian Constantine, "İyi ki kayıt yapmayı başardım. Yoksa benim başıma gelenler bir başkasının başına da gelebilirdi" dedi. 

Posta