Meclis kavgasına kadın çığlığı !

Meclis kavgasına kadın çığlığı !
Güncelleme:

İngiltere Meclisi'nde Türkiye'yi karalama kampanyaları devam ediyor.

ngiltere'de Türkiye'nin AB üyeliğiyle seçmenleri korkutmayı hedefleyen ayrılık yanlıları, dokunulmazlık komisyonunda gerçekleşen kavga görüntülerini kampanyalarında kullanıyor.





CROPY

0Sitene Ekle
[Meclis kavgasına kadın çığlığı ve cam kırılma sesi eklediler]

 

milliyet.com.tr

İngiltere, tarihinin en önemli kararlarından birini vermek üzere Perşembe günü referanduma gidiyor. Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmak isteyen Brexit yanlıları ise, kampanyalarında yoğun şekilde Türkiye'yi işliyor.

Independent gazetesinin manşetten verdiği habere göre, Türkiye'nin AB üyeliğiyle seçmenleri korkutmaya çalışan ayrılıkçılar, TBMM'deki dokunulmazlık komisyonunda gerçekleşen eşi benzeri görülmemiş kavgayı da kampanyalarında kullanıyor.

Ancak bir farkla! Görüntülerde herhangi bir oynama yok fakat etkiyi artırmak için arka fona kadın çığlıkları ve cam kırılması sesleri eklenmiş.

Söz konusu kadın çığlığı sesi ham görüntülerde yok. Ve çığlık örneği, yönetmenlerin kullandığı, YouTube'da bulunan bir ses efekti. YouTube'dan 'Scream 6: woman medium perspective panicked shrieks of fear' diye aratıldığında efekte ulaşılabiliyor.

Cam kırılma sesi de yine bir YouTube efekti.

Brexit yanlılarının kampanya yetkilileri, videoyla ilgili herhangi bir yorum yapmadı.

Kavga videosu, milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıran düzenlemenin görüşüldüğü TBMM komisyonunda çekilmişti. İktidar ve muhalefet milletvekilleri birkaç gün üst üste birbirlerine girmişti.