Otobüs durağında sevişen çift olay oldu

Güncelleme:

İngiltere'de bir otobüs durağında kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye giren çift şok etkisi yarattı.

İngiltere'nin çok satan tabloid gazetelerinden The Sun, bir otobüs durağında kimseye aldırmadan alenen seks yapan bir çifti sayfalarına taşıdı ve okuyucularına aktardı.

Londra’nın kuzeyindeki Holloway’de yaşanan olayda, görgü tanıkları bir adam ile bir kadının otobüs durağında seks yaptıklarına şahit oldu. Videoya çekilen görüntülerde kadın adamın üstüne çıkmış vaziyette görülürken, adam kameraya konuşuyor ve videoyu çekenleri tehdit ediyor. Seks yapan adamın kameraya, “Defolun gidin, kendi işinize bakın” diye bağırdığı görülürken adamın el hareketleri yaptığı da dikkat çekiyor.
 
The Sun’a konuşan görgü tanıkları, “Otobüs bekleyen insanlar olmasına rağmen yarım saat boyunca hiç çekinmeden seks yaptılar. Hiç utanmaları yoktu. Herkes başta çiftin öpüşüp sarıldığını sandı ama adamın cinsel organı görülüyordu ve kadının iç çamaşırı da bileklerindeydi” dedi.

İngiliz polisi herhangi bir şikayet gelmediği için duruma müdahale etmediklerini açıklarken, geçtiğimiz ay bir kadın sokakta seks yaptıkları için gözaltına alınmıştı.

 

Seçiniz...