Yan komşunun penisini kesti !

Yan komşunun penisini kesti !
Güncelleme:

İngiltere'de akıl hastanesinden çıkan bir adam yan komşusu olan mülteciyi öldürüp penisini kesti.

Bristol'da Jeffrey Barry isimli adam akıl hastanesinden salındıktan sonra bir mülteciyi öldürüp penisini kesti. Barry'nin Ahmed'i yüzü ve gözleri olmak üzere 25 yerinden vahşi bir şekilde öldürdüğü bildirildi.

Paranoyak şizofren olan Jeffrey Barry, yan komşusu olan Kamil Ahmed'i Temmuz 2016'da Bristol'da bıçaklamadan saatler önce psikiyatri hastanesinden serbest bırakılmıştı.

Mahkeme, saldırının Barry'nin kurbanının penisini kesip, ağır yaralı gövdesini yatak odasında bırakması ile sona erdiğini duyurdu.

Bristol Mahkemesi, psikiyatristlerin Barry'nin serbest bırakılmasına karşı olduklarını duyurmuştu, ancak zihinsel sağlık problemi nedeniyle tahliye edilmesi gerektiğini bildirmişti.

56 yaşındaki adam, Ahmed'i öldürdüğünü kabul etti, aynı zamanda, azaltılmış ceza sorumluluğu sebebiyle 'kasıtsız olarak' öldürdüğünü ileri sürdü.

Ancak Bristol Mahkemesinde iki haftalık bir davanın ardından jüri, Barry'nin 48 yaşındaki kapı komşusunu kasıtlı olarak hedef aldığı ve olay anında aklı başında olduğu sonucuna vardı.

TERÖRİST VE TECAVÜZCÜ

Yargıç, jüri'ye Barry'nin zihinsel hastalığının "bu davada suçun azaltılması için yeterli olmadığını söyledi ve "Tedavi gerektiren kronik, kalıcı bir zihinsel hastalık." olduğunu ekledi.

Barry, Ahmed'i tecavüzcü ve terörist olarak suçluyordu.

Geçen yıl 24 Mayıs'ta, sağlık çalışanlarına kötü şöhretle tanınmak ve halkın bir üyesini öldürmek istediğini söylemiş şunları eklemişti: "Kamil, listemin başında olacak"

Ertesi gün polisi arayan Barry bir operatöre kurbanının "savunmasız bir kişiye tecavüz ettiğini" iddia etti. şunları söyledi: "Savunmasız bir kişiye tecavüz etti. İki hırsızlık suçunu işledi ve bir televizyon kırdı. O bir sübyancı ve Irak'ta bir terörist."

Barry ayrıca, Ahmed'in de aralarında bulunduğu ortak paylaşım alanında yaşayan insanları öldürmeyi planladığını söyleyen notlar yazdı.

Barry'nin Ahmed'i yüzü ve gözleri olmak üzere 25 yerinden vahşi bir şekilde öldürdüğü bildirildi.

Mahkeme kayıtlarında Barry'nin polise: "Ben sadece Kamil'i öldürdüm" dediği dinletildi.

Ahmed'in ailesi, mülteciyi "ailenin son derece sevilen bir üyesi" olarak nitelendirdi.

Aile avukatı Tony Murphy;

"Kamil'in çok savunmasız, özellikle Barry'den gelecek risklere karşı savunmasız olduğu biliniyordu"

"Kamil'i korumak için bir planın olmaması, Barry'nin taburcu edilmesiyle son derece alakalı"

"Bir plan olsaydı Kamil bugün yaşıyor olacaktı." diye konuştu.

Barry, 10 Kasım'da hüküm giyecek.

Vatan