Bebeğini öldürmek için dondurucuya koydu!

Bebeğini öldürmek için dondurucuya koydu!
Güncelleme:

Dehşete düşüren olay Rusya'nın Verkh-Tula kentinde yaşandı. 14 yaşındaki Anastasia, ailesinden korktuğu için gizlice doğurduğu bebeğini dondurucuya koydu.

İddiaya göre, genç kız hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği aldırmak için geç kalmıştı. Hamileliği süresince de ne okuldaki öğretmenleri ne de ailesi bu durumu anlayamadı.

Novosibirsk'in bölge yetkilisi Nadezhda Boltenko'nun 360TV'ye yaptığı açıklamada, kızın annesinin çığlıklarını duyduktan sonra, genç kızın için bir ambulans çağırdığını söyledi.  

Boltenko o geceye dair kızın annesi için 'inlediğini duydu ve kızının apandisit hastası olduğunu düşündüğünü' söyledi. 14 yaşındaki kız aslında kendi başına doğum yapmıştı ve ona yardım edecek kimse olmadığı için ağır bir kanama geçiriyordu.

Küçük kız doğum yaptıktan sonra bebeği plastik bir poşete koyarak, garajdaki dondurucuya götürdü. Bu esnada babasının da bahçede çalıştığı iddia edildi.

Kanaması ağırlaşan genç kız gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık ekiplerine olayı itiraf etti. Sağlıkçılara 'doğum yaptığını ve bebeği ailesinden gizlemek için dondurucuya sakladığını' söyledi.

Olayı araştıran yetkililer durumu "korkunç bir vaka" olarak nitelendirdi.

Dondurucuya konulan bebek yaşamını yitirirken, hastanede tedaviye alınan Anastasia'nın durumu ise ciddiyetini koruyor.