Canlı bombanın kimliği şoke etti !

Canlı bombanın kimliği şoke etti !
Güncelleme:

Fransa'da katliamı yapan canlı bomba olan kadının kimliği şoke etti.

Fransa'da polisin Paris katliamının saldırganlarını bulmak için düzenlediği baskında kendini patlatarak öldüren kadının kimliği açıklandı. İsmi henüz bildirilmeyen kadın Paris saldırılarını düzenleyen Abdelhamid Abaaoud'un karısı ya da kuzeni...

Fransız Le Point gazetesi, Saint-Denis kentinde gerçekleşen baskında üzerindeki intihar yeleğini patlatarak kendini öldüren kadının kimliğini açıkladı. Gazete kadının Paris katliamının beyni olarak olarak anılan Abdelhamid Abaaoud'un kuzeni olduğunu iddia ederken, İngiliz Daily Mail gazetesi canlı bombanın  Abaaoud'un karısı olabileceğini de belirtiyor. Durum netlik kazanmamakla birlikte kadının ismi henüz açıklanmış değil.

Le Parisien gazetesinin bir tanığa dayandırdığı haberinde ise, uzun sarı saçlı bir kadın polisle konuşurken görüldü. Bu kadının intihar bombacısı olduğunu ifade eden tanık o anları şöyle anlattı:

"Polisin kadına kollarını indirmemesini söyledi. Kadın kollarını kaldırdı ve ardından çok büyük bir gürültü duyuldu. O anda bombayı patlattığını tahmin ediyorum. Sokaktaki pek çok dükkanın camı kırıldı."