Cinsel gücü arttıran ilaç içip 11 kez ilişkiye girdiler! Sonu kötü bitti

Cinsel gücü arttıran ilaç içip 11 kez ilişkiye girdiler! Sonu kötü bitti
Güncelleme:

Nijerya'da cinsel gücü arttıran ilaç içerek kız arkadaşıyla 11 kez birliktelik yaşayan genç hayatını kaybetti. Kız arkadaşı ise nefes almakta zorlandığı için yoğun bakıma alındı.

Nijerya’da dünya basınında geniş yakın uyandıran bir olay yaşandı. İnşaat mühendisliği okuyan Oromidayo kız arkadaşı Alamide ile birlikte sınavların ertelenmesinin ardından cinsel gücü arttıran bir ilaç kullanarak 11 kez aralıksız birliktelik yaşadı. Oromidayo hayatını kaybederken kız arkadaşı ise bitkisel hayata girdi.

ARKADAŞLARI BULDU

İkilinin uzun süre odalarından çıkmaması üzerine öğrenci arkadaşları odaya girdi. Odada Oromidayo’nun cansız bedeniyle karşılaşan arkadaşları Alamide’in ise yerde yattığını ve nefes almakta zorlandığını ifade etti. Olay yerinde korkunç manzarayala karşılaşan görgü tanığı, “Benim fakültemde. Sınavlara dün başlayacaktık ama protestolar nedeniyle okul tatil olduğu için o ve kız arkadaşı pansiyondaki odalarına geri dönmüştü. Uzun süre ses çıkmayınca merak edip odalarına girdim” dedi.

Cinsel gücü arttıran ilaç içip 11 kez ilişkiye girdiler! Sonu kötü bitti - Resim : 1

KURTARILMA ŞANSI DÜŞÜK

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinden sonra Alamide tedavi altına alınmak için hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen kadının durumunun kritik olduğu belirtildi.

Cinsel gücü arttıran ilaç içip 11 kez ilişkiye girdiler! Sonu kötü bitti - Resim : 2