DEAŞ içerisinde seks kölesi kıskançlığı krizi

DEAŞ içerisinde seks kölesi kıskançlığı krizi
Güncelleme:

İnsanları vahşice katleden eli kanlı terör örgütü DEAŞ'ın elinden kaçan kadınların bu itirafları olay olacak.

İnsanları vahşice katleden, tarihi yapı ve binaları bir saniye duraksamadan yerle bir eden terör örgütü DEAŞ içerisinde yeni bir kriz patlak verdi.
 
Reuters haber ajansı ve İngiliz Daily Mirror ve The Times gazeteleri, DEAŞ’den kaçan kadınların itiraflarına geniş yer ayırdı. DEAŞ militanlarının Suriye’den kaçıp mülteci kamplarına sığınan eşlerinin açıklamaları ise şok edici.

“Rakka’nın umutsuz ev kadınları” olarak lanse edilen DEAŞ militanlarının eşleri, teröristlerin kaçırılıp seks kölesi yapılan kadınların bölgede gündem maddesi olduğunu söylerken, “Cihatçılar, seks köleleri için en iyi giysi ve makyaj malzemesini alıyordu. Bu da kadınlar arasında ‘gerilimi’ yükseltti” derken gazeteci Jenan Moussa, Suriye’den kaçan kadınların çoğunun yabancı olduğunu vurguladı. Lübnanlı bir kadın, DEAŞ militanı olan kocasının, seks kölelerine ilgi gösterdiği için terk ettiğini ifade etti.

Eli kanlı teröristlerden 'seks köleleri' için özel cep uygulamasıEli kanlı teröristlerden 'seks köleleri' için özel cep uygulaması

İsmini açıklamayan Lübnanlı kadın, “Seks kölelerine çok para harcıyorlardı. Onlara en iyi makyaj malzemesi, kıyafet ve aksesuarı alıyorlardı. Benim birlikte olduğum adam telefonuna indirdiği bir seks kölesi uygulaması kullanıyordu. Orada fotoğrafları paylaşıyor ve 2.000 ile 3.000 dolara satıyordu. Bir bakire 10.000 dolara alıcı buluyordu” dedi.

DEAŞ'ın seks kölesi yaptığı kadının mucize kurtuluşu DEAŞ'ın seks kölesi yaptığı kadının mucize kurtuluşu

İngiliz Daily Mirror’da yer alan haberde, kadınların 2014’te ‘halifeliğini’ ilan eden ve yakın zamanda öldüğü iddiaları dünya gündemini meşgul eden Ebubekir el Bağdadi’yi arzuladığı ve ona özel ilgi duyduğu belirtildi.

 

Seks kölelerinden korkunç itiraflarSeks kölelerinden korkunç itiraflar

 

Reuters