Deri kemerli fantezi mi, dayak mı ?

Deri kemerli fantezi mi, dayak mı ?
Güncelleme:

İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasında bir gencin eski kız arkadaşını deri kemerle dövdüğü görüntüler ortalığı karıştırdı.



İngiltere'nin Channel 5 kanalında yayınlanan Big Brother (Bizi Bizi Gözetliyor) yarışmacılarından biri olan kickboks şampiyonu Andrew Tate, eski kız arkadaşını deri bir kemerle dövdüğünü yansıtan görüntülerin ortaya çıkması üzerine yarışma kadrosundan çıkarıldı.
Sozcu.com.tr
08:2815 Haziran 2016
Dünya
[Big Brother yarışmacısı Andrew Tate’in başını yakan görüntüler]




 

İngiliz The Sun gazetesinin yayınladığı videoda, 29 yaşındaki Tate’in kız arkadaşı iç çamaşırlarıyla yatakta yatarken, o da elindeki deri kemerle kızı döverken görülüyor.

Andrew Tate, konuya ilişkin açıklamasında, “Bu bir seks videosu ve biz rol yapıyoruz” dedi. Videonun uzun versiyonunda kahkaha attıklarının görüldüğünü savunan Tate, “Sonrasında ben kendime de vuruyorum ve ‘acımıyor’ diyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyon sporcunun başını yakan videoyu geçen yıl arkadaşlarına gönderdiği ve yaşadığı Bedfordshire’a bağlı Luton’da kısa süre içinde yayıldığı belirtildi. Tate ise videoyu, 2012 yılında eski sevgilisiyle çektiğini belirtti.

Attığı ırkçı tweet’ler dolayısıyla da yarışmadan çıkarılması yönünde çağrılan yapılan Tate, kendini şöyle savundu: “Biz onunla hâlâ arkadaşız ve şu anda İngiltere’de benimle birlikte. Ben hiçbir zaman bir kadına vurmam. Biri Bizi Gözetliyor, diğer yarışmacıların güvenliğinden endişe ettikleri için, bunu beni çıkarmak için kullanıyor.”

Tate, Ukraynalı olan eski sevgilisiyle poz vererek Twitter’a yükledi. Fotoğrafta deri kemerle dövülen kadın, elinde demir bir kemerle gülerken görülüyor.

Channel 5 Sözcüsü ise kanalın ve yapımcı şirketin, video yayınlandıktan sonra Andrew’in yarışmacı olarak evde kalmasının mümkün olmadığı görüşüne vardığını açıkladı.