Erkek arkadaşı istedi diye köpekle ilişkiye girdi

Erkek arkadaşı istedi diye köpekle ilişkiye girdi

Avustralya'da bir kadın, erkek arkadaşı istedi diye pitbull cinse köpekle ilişkiye girdi.

Pitbull cinsi köpek ile cinsel ilişkiye girmekten ve uyuşturucu kaçakçılığından suçlanan Avustralyalı kadın serbest bırakıldı.

Avustralya'nın Brisbane şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Jenna Louise Driscoll köpekle 3 kez cinsel ilişkiye girmekten ve uyuşturucu trafiği yönetmekten suçlandı.

erkek-arkadasi-istedi-pitbull-ile-iliskiye-girdi--2526367.jpeg

Driscoll'ün o zamanki erkek arkadaşı, Driscoll'ü köpekle cinsel ilişkiye girerken kayda almıştı.  Genç kız erkek arkadaşının olay sonrasında daha fazla video çekmek istemesine kayıtsız kalamadı.

Erkek arkadaşını etkilemek isteyen 27 yaşındaki Driscoll daha sonrasında da köpekle ilişkiye girmeye devam etti.

Brisbane polisinin uyuşturucu ticareti yaptığından şüphelendiği Driscoll'ün telefonunda araştırma yapılırken köpekle ilişkiye girmiş olduğu üç farklı video bulundu.

Yargıç Terry Martin tarafından "tiksindirici" ve "doğanın yapısına aykırı" olarak tabir edilen davada Driscoll'ün psiklojik ve psikiyatrik tedavi görmesi ile izin almadan ülkeyi terk etmemesine hüküm verildi.

erkek-arkadasi-istedi-pitbull-ile-iliskiye-girdi--2526404.jpeg
 
Mahkemede, Ocak ile Nisan 2014 arasında hayvanlarla 3 kez ilişkiye girdiği gözlemlenen kadının görüntüleri için "erkek arkadaşını tahrik etmek amacı ile çekilmiş gibi görünüyor" yorumları yapılmıştı. 
 
Avustralyalı kadın şartlı olarak serbest bırakıldı.