Ermenistan ordusu perişan halde! Sözde liderleri askerlere yalvarıyor

Ermenistan ordusu perişan halde! Sözde liderleri askerlere yalvarıyor
Güncelleme:

Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan'ın cepheden kaçan Ermenistan askerlerine yalvardığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Ermenistan ordusu, Moskova'da yapılan görüşmeyle yürürlüğe giren geçici ateşkese rağmen sivil yerleşim yerlerine saldırmaya devam ediyor. Azerbaycan ise sahaya ağırlığını koyarak Ermenistan işgalindeki bölgeleri bir bir kurtarıyor.

KAÇMASINLAR DİYE ZİNCİRLERE VURMUŞLARDI
Azerbaycan ordusunun karşısında büyük bir hezimete uğrayan Ermenistan askerlerinin cepheden kaçtığı anlara ait görüntüler daha önce ortaya çıkmıştı. Bunu takip eden olaylarda Ermenistan'ın, kaçan askerleri savaşta tutmak için kelepçelediği görüntüler infiale neden olmuştu.

ERMENİ ASKERLERE YALVARIYOR
Son gelen yeni görüntülerde ise sözde Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan'ın Ermenistan askerlerine savaştan çekilmemeleri için yalvardığı görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, sözde Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan; Hadrut bölgesinden kaçan, savaşmak istemeyen Ermenistan askerlerine yalvararak "Biraz dinlenin, sonra savaşırsınız" diyor.