Fransa'da bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Fransa'da bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Güncelleme:

Fransa'da yapılan bıçaklı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Paris'in batısındaki Trappes semtinde bıçaklı bir saldırgan sokak ortasında annesini ve kız kardeşini öldürüp bir kişiyi de yaraladı. DEAŞ saldırıyı üstlense de saldırganın ailesinden kişileri öldürmesi terör saldırısı şüphesini azalttı.

Fransa'nın başkenti Paris'in batısındaki Trappes'te bıçaklı bir saldırgan sokakta annesini ve kız kardeşini öldürüp üçüncü bir kişiyi de yaraladı. DEAŞ saldırıyı üstlense de olayın aile içi şiddet olduğu ortaya çıktı.

Saldırgan, daha sonra kaçarak sığındığı evden çıkarken polis tarafından vurularak öldürüldü. Reuters'a konuşan bir polis, saldırganın evden çıkarken kendilerine doğru koşarak tehditler savurduğunu söyledi.

EMNİYET MÜDÜRÜ "ÖLDÜ" DİYE TWEET ATTI

Bölgenin emniyet müdürlüğü Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Polis operasyonu sona erdi, saldırgan etkisiz hale getirildi ve öldü" dedi.

Saldırıyı DEAŞ üstlendi ancak olayla ilgili bir kanıt göstermedi. DEAŞ'ın bu açıklaması, ölen kişilerin, saldırganın akrabası olduğunun öğrenilmesinden önce yapıldı. Fransız BFM TV kanalı, saldırganın 'Allahü Ekber' diye bağırdığını aktardı ancak polis bu bilgiyi henüz doğrulamadı.

Seçiniz...