Genç kızı kaçırmak için ailesini katletti

Genç kızı kaçırmak için ailesini katletti
Güncelleme:

ABD'de genç kızı kaçırmak için eve giren adam kızın anne ve babasını pompalı tüfekle katletti.

Katil zorla evine getirdiği kızı bir bazanın içinde sakladı. Tüyler ürperten olayın detayları kızın 88 gün sonra katilin elinden kaçması ile ortaya çıktı.

Genç kızı kaçırmak için anne babasını evlerinde öldürdü. Pompalı tüfekle ebeveynleri vuran katil, Jayme Closs'u kaçırdı. ABD Wisconsin'de takvimler 15 Ekim'i gösteriyordu. Katil, zorla evine getirdiği genç kızı bir bazada sakladı.

88 gün sonra Jayme Closs, Jake Patterson'ın elinden kurtulmaya başardı. Genç kızın kaçmasıyla tüyler ürperten olaylar zinciri de ortaya çıktı.

BİR DE UTANMADAN KIZA MEKTUP YAZDI!

Tutuklanan Petterson, genç kıza cezaevinden bir mektup yazdı. Katil, el yazısıyla yazdığı mektubunda 'Üzgünüm Jayme!' dedi. 'Bir seri katil olduğumu sanmıyorum' diyen Petterson, şöyle devam etti: 'Bunu yaptığıma inanamıyorum. Sebepleri karmakarışık...'

Genç kızın uzun süre evinden kaçamaması halinde ne yapılacağı da katile soruldu. Petterson, "Söylemeyeceğim. Geriye bakmak gerçekten aptalca" yanıtını verdi. Anne babasının cesetleri bulunduktan sonra Jayme Closs için kayıp ilanları verilmişti. 88 gün sonra ise, Jayme Closs katilin evinden kaçtı.

Yolda yürürken genç kızı tanıdılar ve her şey 911'in aranmasıyla aydınlandı.