Hadlerini iyice aştılar: Erdoğan'a bir alçak saldırı daha !

Hadlerini iyice aştılar: Erdoğan'a bir alçak saldırı daha !

Kanada merkezli antikapitalist sanat dergisi Adbusters'tan Türkiye'ye çirkin saldırı...

Batı dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretlere bir yenisi daha eklendi.

Kanada'da bir grup anarşist/antikapitalist aktivist tarafından kurulan ünlü sanat dergisi Adbusters yeni sayısında "faşizm" temalı çalışmalara yer verdi.

Derginin kapağını ABD Başkanlık seçimini kazanan Donald Trump'ın fotoğrafı süslerken, Adbusters dergisi Trump'ın yüzüne derginin barkodu ile "Hitler bıyığı" yerleştirdi.

Adbusters, Donald Trump fotoğrafının altına ise "Cool Fascismo/Cool Faşist" sloganını yazdı.

Daha önce ABD'deki "Bugün alışveriş yapma", "TV'ni kapatma günü", "Wall Street'i işgal et" gibi kitlesel protesto eylemlerine destek veren dergi, Trump ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi de hedef aldı.

ERDOĞAN'A ÇİRKİN SALDIRI

Dergi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki sayfa olarak yayınladığı fotoğrafının yanında, İmralı'da hapis cezasını çeken terörist başı Abdullah Öcalan'ın "Faşizm ulus devletin en saf halidir" sözlerine yer verdi.

Sözde "faşizm karşıtı" Adbusters dergisinin Türkiye karşıtı çirkin mesajları bununla da sınırlı kalmadı. Dergi, on binlerce masum insanın kanını döken bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye ve Abdullah Öcalan'a övgülerini ilerleyen sayfalarda sürdürdü.

YPG VE ABDULLAH ÖCALAN'A ÖVGÜLER

"Rojava" başlığı ile hazırladığı dosyada, terör örgütü PKK/YPG'yi öven Adbusters dergisi, ilgili bölümde yine Abdullah Öcalan'ın "demokratik modernite" üzerine mesajlarına yer verdi.

Dergide terör örgütü PKK/YPG'ye övgüler dizilirken, Abdullah Öcalan'ın "Demokratik konfederasyon bir devlet sistemi değildir, halkların devletsiz demokratik düzenidir." sözü aktarıldı.

Adbusters'ın Rojava dosyasında PKK/YPG'li teröristlerin kitap okurken, bileklik örerken çekilen "romantik" fotoğrafları da geniş yer buldu.