Hollanda rock konserindeki Türk kızını konuşuyor

Hollanda rock konserindeki Türk kızını konuşuyor
Güncelleme:

Rock konserinde genç kızın eller üzerindeki görüntüsü Hollanda'da olay oldu.

Hollanda’da John Coffey konseri sırasında stage diving yapan başörtülü genç kızın eller üzerindeki görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan ve üzerine en fazla konuşulan fotoğraflarından biri haline geldi.

Hollandalı hardcore punk grubu John Coffey’in Leiden kentindeki konseri sırasında fotoğrafçı Jan Rijk tarafından çekilen ve grubun sosyal medya hesaplarından da paylaşılan fotoğraf, kısa sürede Facebook ve Twitter’da yoğun şekilde paylaşıldı.

Fotoğrafçı Jan Rijk, “Kökeni ne olursa olsun, müzik insanları birbirine yakınlaştırıyor”dedi. Rijk’a göre fotoğrafın geniş kitleler tarafından beğenilip, paylaşılması da bu yüzden.

konser_5186.jpg

GENÇ KIZ FOTOĞRAFIN PAYLAŞILMASINDAN RAHATSIZ

Ancak genç kız fotoğrafının yayılmasından çok da memnun değil. BBC Türkçe’ye konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen 17 yaşındaki genç kız, “Ben genç bir kızım ve bu fotoğraftaki bir hataydı. Herkes hata yapar. Benim hatamın farkı her yere yayılması oldu” diye konuştu.

HOLLANDA BASINI TERSİNİ YAZDI

Hollanda basınında yer alan haberlere göre John Coffey grubu üyelerinin paylaşımı üzerine genç kız fotoğrafını gördü ve fotoğrafı çeken Jan Rijk’ı kendisi arayıp fotoğrafın geniş kesimlerce beğenilip paylaşılmasından memnun olduğunu belirtti.

Ancak genç kız BBC Türkçe’ye yaptığı açıklamada “Fotoğrafın yayılması beni hiç mutlu etmedi ve fotoğrafçıya da söyledim ama bunu engellemek için hiçbir şey yapmıyor”dedi.