İngiltere'de bir garip dava !

İngiltere'de bir garip dava !
Güncelleme:

Barda düşüp bileğini kırdı, 4 milyon sterlin istiyor..

İngiltere’nin başkenti Londra’da, 2009 yılında bir bira bahçesinin sınırlarını belirleyen halata takılarak el bileğini kıran ve mekan sahiplerinden 160 bin sterlin tazminat almaya hak kazanan kadın, kazanın 'kariyerini mahvettiğini' öne sürdü. Carmen Mazo adlı kadın; tazminatın 4.2 milyon sterline (yaklaşık 17.5 milyon TL) çıkarılması talebiyle yeniden mahkemeye başvurdu.

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre 43 yaşındaki Mazo, Notting Hill semtindeki The Westbourne isimli bira bahçesinde geçirdiği kazanın, insan kaynakları danışmanı olarak çalıştığı işinden yaklaşık üç yıl uzak kalmasına neden olduğunu ve bu durumun kariyerini mahvettiğini söyledi.

'SIFIRDAN BAŞLADIM'

"Böyle bir kaza geçirmemiş ve ara vermeden çalışmaya devam etseydim, bugün günde 700 sterlin kazanıyor olacaktım" diyen Mazo, kazanın ardından uzun süre çalışamadığını belirterek, "İş dünyasına döndüğümde her şeye sıfırdan başlamak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

Carmen Mazo ayrıca, kazanın "kolunda çok derin izler bıraktığını" ve kendisini görenlerin intihara teşebbüs ettiğinden şüphelendiklerine inanıp strese girdiğini de dile getirdi.