Kaçırılan çocukla ilgili gerçek 51 yıl sonra ortaya çıktı

Kaçırılan çocukla ilgili gerçek 51 yıl sonra ortaya çıktı
Güncelleme:

ABD'de henüz 21 aylıkken bakıcı kılığına giren biri tarafından kaçırılan Melissa Highsmith, 51 yıl sonra ailesiyle bir araya geldi. Highsmith'in aile evine 10 dakika uzaklıkta yaşadığı ortaya çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 21 aylıkken evinden kaçırılan kadın, 51 yıl geçtikten sonra ailesine kavuştu.

Highsmith ailesi küçük kızları Melissa'nın Teksas'taki evlerinden çocuk bakıcısı kılığına giren bir kadın tarafından kaçırıldığı iddiasıyla polise başvurmuştu.

23 Ağustos 1971'de yaşanan olay uzun yıllar çözülemedi. Şu anda 53 yaşında olan kadın çocukluğunun baskı içerisinde geçtiğini söyledi. Dışarıya çıkamayan kadın bir süre sonra evden kaçtı.

Kendisini kaçıran ve yıllarca annesi olduğunu iddia eden kişiyle görüşmeyi bırakan Melissa, ailesinin DNA testi aracılığıyla buldu. Çocukluğunu anlatan Melissa, "Orada olduğum süre kötü bir çocukluktu. Dışarı çıkıp oynamama izin verilmedi ve beni her zaman geride tuttu. Beni istemiyorsa neden bana sahip oldu?' diye merak ederdim" diye konuştu.

10 DAKİKA MESAFEDE BÜYÜTÜLDÜ

DNA eşleşmesi Melissa'nın 48 yaşındaki kız kardeşleri Rebecca olduğunu doğruladıktan sonra; Victoria, 47; Şaron, 45; ve 42 yaşındaki Jeff, Facebook aracılığıyla kadını buldu.

Melissa'yı kaçıran kadın ise yargılanmayacak. Teksas yasalarında 48 yıllık bir zaman aşımı süresi bulunuyor.

Baba Jeff ise, "Bütün takdiri Tanrı'ya bırakıyoruz. Bizler inançlı insanlarız ve dualarımız sayesinde bunun gerçekleştiğini düşünüyoruz. Tanrı muhteşem, istediği her şeyi yapabilir" dedi.

 

Etiketler abd çocuk kaçırma