''Kahraman'' köpek sahibini yılandan kurtardı

''Kahraman'' köpek sahibini yılandan kurtardı
Güncelleme:

ABD'de Golden Retrevier cinsi bir köpek, kendi hayatını tehlikeye atarak sahibini yılan saldırısından korudu.

ABD'nin Arizona eyaletinde Golden Retrevier cinsi bir köpek, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına sahibini bir çıngıraklı yılanın saldırısında korumayı başardı.

Sahibi Paula Goldwin, Todd adlı cesur köpeğin kahramanlığını Facebook'ta, Todd'un çıngıraklı yılan ısırığından şişmiş yüzünü gösteren fotoğraflarla paylaştı.

''Kahraman'' köpek sahibini yılandan kurtardı - Resim : 1

Goldwin yürüyüş yaptıkları sırada yaşadıklarını "Bir tepeden aşağı yürürken az daha daha bir çıngıraklı yılanın üzerine basıyordum. Ama kahraman köpeğim Todd beni kurtardı" dedi.

Paula Goldwin yılanla karşı karşıya kalınca Todd devreye girdi.

Goldwin "Bacağıma yapıştı ve o an yılan ısırdı. Hemen ağlamaya başladı. Kucağıma aldım ve diğer köpeğim Copper'la birlikte koşmaya başladım. Isırıldıktan 10 dakika sonra hastaneye yetiştirdik. Hızla panzehir verildi ve 12 saat hastanede kaldı. Beni ısırılmaktan kurtardı. Benim kahramanım o" dedi.

''Kahraman'' köpek sahibini yılandan kurtardı - Resim : 2

Paula Goldwin yaşadığı yerde çıngıraklı yılanların oluşturduğu tehlikeyi bildiğini, ancak karşılaştıkları çıngıraklı yılan türünü fark etmenin neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

Goldwin "Ben Arizonalıyım. Çevremdeki bütün tehlikeleri biliyorum. Yılan hiçbir işaret vermedi. Genelde çıngıraklı yılan sesi duyduğumda hemen çekilirim. Ama bu sefer duyamadım" dedi.