Kan donduran olay! Koronavirüs bitsin diye arkadaşının kafasını kesti

Kan donduran olay! Koronavirüs bitsin diye arkadaşının kafasını kesti
Güncelleme:

Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı! Brahmani Dei Tapınağı’nda görevli Sansari Ojha (70) adındaki bir rahip, koronavirüsün salgının sona ermesi için arkadaşının kafasını kesti.

Hindistan’da Brahmani Dei Tapınağı’nda görevli Sansari Ojha (70) adlı bir rahip, korona virüs salgının sona ermesi için Saroj Kumar Pradhan (52) adlı kişinin kafasını baltayla keserek Hindu tanrıçasına kurban ettiği belirtildi.

Hindistan’da film senaryolarını aratmayan bir olay yaşandı. Hindistan’da Brahmani Dei Tapınağı’nda görevli Sansari Ojha (70) adlı bir rahip, korona virüs salgının sona ermesi için arkadaşı Saroj Kumar Pradhan (52) adlı kişinin kafasını keserek Hindu tanrıçasına kurban ettiği belirtildi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından gözaltına alınan Rahip Ojha, ifadesinde bir tanrıçayı rüyasında gördüğünü, tanrıçanın salgını sona erdirmek için kendisinden bir kurban istediğini söyledi.

Görgü tanıkları gece geç saatte tapınakta Rahip Ojha ile kurbanın tartıştıklarını ve Rahip’in kurbanın kafasına baltayla vurduğunu belirtti.


Polis ise basına yaptığı açıklamada, Rahip Ojha’nın gözaltına alındığı sırada sarhoş olduğunu vurguladı.

Yeniçağ