Karısının birlikte olduğu kişi...

Karısının birlikte olduğu kişi...
Güncelleme:

ABD'de bir öğretmen 17 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu. Birlikte olduğu öğrenci bakın kim çıktı.

ABD'de 33 yaşındaki bir öğretmen 17 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Olayı öğretmenin eşi tarafından tutulan dedektif gün yüzüne çıkardı.

33 yaşındaki dans öğretmeni Amber Telford, 17 yaşındaki bir öğrencisiyle stüdyosunun yanı sıra arabasında ve annesinin evinde cinsel ilişkiye girdi.

Bu durum, Telford'un eşi Paul tarafından tutulan özel dedektifin, kadını ve genci stüdyoda basmasıyla su yüzüne çıktı. Şüpheci eş, karısının birlikte olduğu gencin dedektifin oğlu olduğunu öğrenince olay daha ilginç bir hal aldı. Haberde, ikilinin kıyafetleri yerlere saçılmış bir halde dururken, battaniyenin altında yakalandıkları belirtildi.

İngiliz gazetesi The Mirror'da yer alan habere göre, ABD'nin Utah eyaletine bağlı Taylorsville kenti polisi, Utah Jazz takımının eski amigo kızlarından olan Telford'u gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden kadın, 30 gündür hapiste. Mahkeme belgelerine göre; Bir dans yarışmasına katılmak üzere Disneyland'e giden gence kıyafet alan Telford, bir süre sonra gençle flört etmeye başladı.

Telford, sevişmek için “sevgilisini” birçok kez gecenin geç saatlerinde evinden aldı. Olay Kasım ayı sonlarında, Telford'un eşine boşanma davası aşmasından iki ay sonra ortaya çıktı. Kadının işlettiği dans okulu ise şimdi başka bir isimle ve farklı bir işletmeyle hizmet vermeye devam ediyor.