Kızının gerçek mesleğini öğrenen baba hayatının şokunu yaşadı

Kızının gerçek mesleğini öğrenen baba hayatının şokunu yaşadı
Güncelleme:

İngiltere'de bir baba, kripto para yatırımcısı olduğunu söyleyen kızının sosyal medyada cinsel içerikli fotoğraflarını sattığını öğrenince hayatının şokunu yaşadı.

İngiltere'de ikamet bir adamın sosyal medyada yaptığı itiraf, günün en çok konuşulanları arasına girdi. İsmini açıklamak istemeyen adam, kripto para işleriyle ilgilendiğini düşündüğü kızı hakkında öğrendiği şok eden gerçeği, takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GEZİNİRKEN GÖRMÜŞ
Sosyal medyada sörf yapan baba, bir bağlantı üzerine tıkladığı sitede kızının cinsel içerikli fotoğraflarına rastladı. Fotoğrafların üzerinde fiyat olduğunu gören baba, büyük şok yaşadı.

1 YIL BOYUNCA SESSİZLİĞİNİ KORUDU
Yaşlı adam, 1 yıl boyunca gördüklerini kimseye anlatmadı ve kızına da durumdan haberdar olduğunu söylemedi. Ancak 1 yıl sonra ev toplantısında genç kadın, hakkındaki her şeyi ailesine itiraf etti ve iş insanı olmadığını anlattı.

BABASINA HAKARETLER YAĞDIRDI
Babası ise aslında kendilerinin durumdan haberdar olduklarını ve ona bir şey söylemediklerini belirtti. Babasından bu sözleri duyan genç kadın, sinir küpüne dönerek babasına hakaretler yağdırdı. Baba ve kızın, bu olaydan sonra küstüğü ve konuşmadıkları öğrenildi.

TAKİPÇİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ
Olayın ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan adam, durum karşısında takipçilerinden destek istedi. Bazı takipçileri babayı desteklerken, bazıları da eleştiride bulundu. Gönderiye kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

Etiketler sosyal medya