Komşusunun kalbini çıkarıp ailesine yedirdi!

Komşusunun kalbini çıkarıp ailesine yedirdi!
Güncelleme:

ABD'nin Oklahoma eyaletinde, üç kişiyi öldürdüğü belirtilen Lawrence Anderson isimli adamın öldürdüğü komşusunun kalbini çıkarıp ailesine yedirdiği kaydedildi. Polis raporunda, Anderson'ın 'kalbi patatesle pişirip şeytan çıkarmak için ailesine yedirdiği' aktarıldı.

ABD'nin Oklahoma eyaletinde üç kişiyi öldürdüğü belirtilen adamın, komşusunun öldürdükten sonra kalbini çıkartıp eve götürdükten sonra ailesine yedirdiği öne sürüldü. Lawrence Anderson isimli kişinin suçu itiraf ettiğini duyuran yetkililerin raporunda, 42 yaşındaki adamın 'kalbi patatesle pişirip şeytan çıkarmak için ailesine yedirdiği' iddia edildi.

Teyzesi ve amcasıyla kalan Anderson'ın, 41 yaşındaki Andrea Lynn Blankenship isimli komşusunu öldürdüğü ve Blankenship'in kalbini çıkararak 'pişirmek üzere' eve götürdüğü aktarıldı. Anderson'ın daha sonra 67 yaşındaki amcasını ve dört yaşındaki torununu öldürdüğü, teyzesini bıçakladığı kaydedildi.

Anderson, cinayetleri işlediği gün tutuklandı ve suçunu itiraf ettikten iki gün sonra polisler Blankenship’in cesedini buldu.