Korkunç olay ! Eşini tanınmaz hale getirdi

Korkunç olay ! Eşini tanınmaz hale getirdi
Güncelleme:

Etiyopya'da genç bir kadın kocasının asitli saldırısına maruz kaldı. Gözleri kör olan kadın ne konuşabiliyor, ne de yemek yiyebiliyor.

‘Sadece ağlayabiliyorum’. Bu sözün sahibi Atsede Nigussiem. Koca şiddetinin bir örneği bu kez Etyopya’da yaşandı. 26 yaşındaki genç kadın kocası tarafından asitli saldırıya uğradı.

Üstelik saldırının sebebi bile belli değil. Kadın olanlar için “Kocamın bana neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. 15 Temmuz gecesi ailemin evindeydim. Kapı çaldı. Açtım olanlar oldu. Birden üzerime attı” diyor .

29 yaşındaki Kaimanot Kahsai kapıyı açan eşinin üzerine asit attı ve gitti. Genç kadın acı içinde bağırarak komşulardan yardım istedi. Tüm bunlar olduğu sırada 5 yaşındaki oğlu Hannibal ise evde uyuyordu.

Korkunç olay ! Eşini tanınmaz hale getirdi - Resim : 1

 Korkunç saldırı sonrası genç kadın hala büyük acılar çekiyor. Aradan geçen 2 aya rağmen ağrıları hiç azalmadı. Sol gözü kör olan Atsede Nigussiem sağ gözüyle çok az görebiliyor ve onu da kaybetme riskiyle karşı karşıya.

 Sadece bir pipet yardmıyla beslenebilen Atsede yemek yiyemiyor, bir şey içemiyor ve konuşamıyor. Kendisinin söylediği gibi sadece durmadan ağlıyor.

Korkunç olay ! Eşini tanınmaz hale getirdi - Resim : 2

Cildi yanmanın etkisiyle hala erimeye devam eden 26 yaşındaki genç kadın kız kardeşiyle birlikte bir tedavi yöntemi bulmak adına Tayland’a gitti. Vejthani Hastanesi’nde sol gözü ve cildi için tedavi görüyor.

Hastane doktorları genç kadının çok fazla yarası olduğunu ve asla eskisi gibi görünemeyeceğini söylüyor. Özel bir bakım gerektiren tedavi içinse kız kardeşi internet üzerinden bağış topluyor.