Lezbiyen çift dehşet saçtı! Korku filmi değil gerçek!

Lezbiyen çift dehşet saçtı! Korku filmi değil gerçek!
Güncelleme:

Portekiz'de biri 19 diğeri 23 yaşındaki lezbiyen çift kandırdıkları 21 yaşındaki bir genci öldürüp cansız bedenini de parçalara ayırdı.

Dünyanın kanını donduran haber Portekiz'den geldi. İki lezbiyen sevgili vahşi cinayetle suçlanıyor. Algarve ksabasındaki Tavira yakınlarındaki Pego do Inferno şelalesinde vücut parçaları bulunmasının ardından ortaya çıkan vahşet herkesin kanını dondurdu.

Savcıların iddialarına göre, bir otelde çalışan 21 yaşındaki Diogo, 19 yaşındaki Maria Malveiro tarafından kucak dansı sözü verilerek kandırıldı. Genci odasına çıkaran Maria burada sandalyeye oturmasını istedi. Ardından da korkunç plan devreye girdi.

'Fantezi' bahanesiyle Diogo'yu sandalyeye bağlayan Maria bu sırada Mariana'dan da yardım aldı. İki kadınla birlikte olacağını düşünen Diogo başına geleceklerden habersizce sandalyede otururken lezbiyen çift tarafından ağır bir şiddete maruz kaldı, ardından da öldürüldü.

Dexter'dan ilham aldılar

Diogo'nun cansız bedenini ortadan kaldırmak için önce parçalara ayıran çift, burada hemşire olan Mairana'nın tıbbi bilgilerinden faydalandı. Genç adamın kollarını, bacaklarını ve başını gövdesinden ayıran çift cansız uzuvlarla bir kaç gün geçirdi.