Malezya'da çıplak yılbaşı partisi

Malezya'da çıplak yılbaşı partisi

Çılgın yılbaşı partisinde erkekler çıplak, kadınlar tangayla olacak.

Malezya’nın Singapur sınırına yakın güney kesiminde bir sahil bölgesi olan Johor’da düzenleneceği düşünülen parti 40 yaş altındakileri kabul ediyor sadece ve giriş için 75 $ ödemek gerekiyor. Bir web sitesinden duyurusu yapılan partinin yeri hakkında polis müdahalesi nedeniyle bilgi verilmedi.

ERKEKLER ÇIPLAK KADINLAR TANGA

Parti organizatörlerin web sitesinde yaptığı açıklamaya göre, erkek katılımcıların üstünde hiçbir şey olmaması gerekiyor. Sadece kadınlar tanga giyinebilirler ki, o iç çamaşırı da gece yarısından sonra çıkarılması koşuluyla kabul ediliyor.

Bu partiyi kesinlikle engelleyeceklerini bildiren yetkililer, çıplak erkekler ve g-stringli kadınların olacağı bir parti için ancak bir bataklığın tutulabileceğini söylüyor. Aksi halde, Malezya’da böyle bir çıplaklar partisi düzenlemenin imkânsız olduğunu vurguluyorlar.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Turizm Bakanı Azalina Othman, bu tarz bir seks partisinin ülkenin kültürü ve dinine tamamen aykırı olduğunu, bunun gerçekleşmesi halinde uluslararası alanda ülkenin ciddi bir kötü üne kavuşacağını dile getirdi.

Bakan, ülke çapında gelenek ve göreneklerle uyum içinde olan, eğlenceli bir çok farklı etkinliğin düzenleneceğini ve insanların bu partiye itibar etmemesi konusunda da geniş bir açıklama yaptı.

Polis şefi Amer Awal ise insanları, bu haberin bilet parasıyla parti tutkunlarını dolandırmak için düzenlenmiş bir üçkağıtçılıktan başka bir şey olmadığı yönünde uyarıyor. Johor’daki tüm plajların kamuya açık alanlar olduğunu hatırlatan hükümet yetkilileri ve dini liderler de web sitesiyle duyurulan bu organizasyona karşı çok tepkililer.

Bir çok Avrupa ülkesinde bile bu tür organizasyonların gizlilik içinde yürütüldüğünü vurgulayan Dini yetkililer, dolandırıcı olmadığı sürece hiç kimsenin böylesi bir şeyi web siteleri aracılığıyla duyuramayacağını düşünüyor.

Girişte sadece 75 dolar alınması, yani böyle bir organizasyonun böylesi ucuza geliyor olması ise dolandırıcılık fikrini destekleyen bir etken.