Markette mide bulandıran görüntü

Güncelleme:

ABD'deki Whole Foods adındaki zincir mağazada yaşananlar mide bulandıran anların yaşanmasına neden oldu.

ABD'nin Manhattan eyaletinde Annesiyle alışverişe çıkan Brittany Ellis, şarküteri reyonuna gelip siparişini verdikten sonra beklemeye başladı. Ancak gördüğü manzara sonrası hem siparişini almaktan vazgeçti hem de çektiği görüntüleri TikTok hesabından paylaşarak milyonlarca kişinin izlemesini sağladı.

ABC7 adındaki yerel televizyon kanalına konuşan genç kadın, ''Annemle alışverişe çıkmış market turumuza kasap reyonundan devam ediyorduk. Paketlerimizi beklerken dolap içinde fare olduğunu ve etleri yediğini gördüm Dehşete düşmüştüm; bu iğrençti. Hemen video çekip sosyal medyada paylaştım. Marketten hiçbir yiyecek almadan çıktık ve sanırım bir daha buraya gelmem, adım bile atmam'' dedi.

''İNANILMAZ BU NASIL OLABİLİR?''

178 binden fazla izlenme alan video için binlerce kullanıcı da yorumda bulundu. Bir kullanıcı, ''Fare en iyi hayatını yaşıyor, malzemeleri test eden bir şef'' derken, bir diğer kullanıcı, ''İnanılmaz bu nasıl olabilir?'' şeklinde soru yöneltti.

''ETLERİ ATTIK, TEMİZLİK YAPTIK''

Videoyu izleyen market yetlilileri de olanlar karşısında şaşkın olduklarını, reyondaki tüm ürünlerin hemen çıkarılıp atıldığını ve derin bir temizlik yapıldığını yaşanan olaydan dolayı üzgün olduklarını ifade ettiler.