Mazgal altından etek altı fotoğrafı çekti !

Mazgal altından etek altı fotoğrafı çekti !
Güncelleme:

Japonya'da saatlerce mazgal altına gizlenerek kadınların etek altı görüntülerini çeken röntgenci saçları yüzünden yakayı el verdi.

Japonya'da beş saat süreyle mazgal altına gizlenerek gelip geçen kadınların etek altı fotoğrafını çekmeyi amaçladığı söylenen erkeği saçları ele verdi.

AFP'nin haberine göre, Kobe kentindeki Hyogo bölgesi polis sözcüsü, 28 yaşındaki Yasuomi Hirai'nin 28 cm. genişlikteki mazgala kendisini sıkıştırdığını, ama saçının demir ızgaranın köşesine takıldığını ve kimi yayaların dikkatini çektiğini belirtti.

Sözü edilen olayın kıyı kentinde, Ağustos ayında meydana geldiği, ama Hirai'nin, ayrıntılı bir soruşturma ardından ancak Pazartesi günü gözaltına alındığı açıklandı. Polis daha ayrıntılı açıklama yapmadıysa dai Sports Hochi adlı bulvar gazetesi, Hirai'nin 5 saat süreyle mazgalın altında akıllı telefonuyla fotoğraflar çektiğini yazdı.

Yerel basın, Hirai'nin 2 yıl önce de aynı suçtan gözaltına alınmış olduğunu belirtti. Hirai'nin o sırada, polise, "yeniden doğarsam kaldırım taşı olmak istiyorum" dediği bildirildi. 

Japonya'da sık sık kadın ve kızları hedef alan tuhaf suçlar işleniyor. 2012 yılında küçük bir mahalledeki bir grup liseli kız, polise, bir çorap hırsızının saldırısına uğradıklarını bildirmişti.