Öğrencileriyle ilişki yaşadığını böyle itiraf etti !

Öğrencileriyle ilişki yaşadığını böyle itiraf etti !
Güncelleme:

Öğrencileriyle cinsel içerikli mesajlaştığını ve ilişkiye girdiğini ağlayarak itiraf etti.

Amerika'nın New Jersey eyaletinde yaşayan Linda Hardan isimli eski vekil öğretmen ikinci derece cinsel taciz ithamıyla suçlanması neticesinde beş yıl hapis cezası ile yüz yüze kaldı. Öğretmenin ayrıca iki kez 'çocuğa zarar verme' ithamıyla suçlandığı kaydedildi. Duruşma sırasında kontrolünü kaybeden ve hıçkırarak ağlamaya başlayan 22 yaşındaki Hardan'a, mahkeme hakimi kendini sakinleştirmesi için kısa bir süre verdi.

ogrencileriyle-yasadigi-cinsel-iliskilerini-8516655_9831_m.jpg

AYNI AY İÇERSİNDE BİRÇOK ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİ YAŞAMIŞ

Linda Hardan Kasım 2014'te Haledon devlet okulunda vekil öğretmenlik yaptığı sırada 16 yaşındaki bir öğrencisine müstehcen fotoğraflar gönderdi. Manchester Regional Lisesi'nden mezun olan Hardan, aynı yaştaki bir diğer öğrencisiyle oral yoldan cinsel ilişkiye girdiğini, aynı ay içerisinde 14 yaşındaki başka bir öğrenciyle de yine oral yoldan cinsel ilişki yaşadığını duruşma salonunda kabul etti.

ogrencileriyle-yasadigi-cinsel-iliskilerini-8516655_3499_m.jpg

ZANLI ÖĞRETMEN SAVCILIKLA ANLAŞMA İMZALADI

Passaic ilçe savcılarından Gyselle Da Silva, New Jersey eyaletinin önerisi doğrultusunda zanlıyla varılan anlaşma gereği Hardan'ın beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Savcı Da Silva, beş yıllık hapis cezasını çekmesinin ardından genç kadının 'cinsel taciz suçluları listesine' kaydedilmesini ayrıca ömür boyu şartlı tahliye kuralları gereğince hüküm giymesi isteğini mahkemeye sundu.

KEFALETLE VE TAKİP BİLEKLİĞİ TAKMASI ŞARTIYLA SERBEST KALMIŞTI

Linda Hardan ilk olarak, Wayne kasabasında kimliği açıklanmayan ve reşit olmayan bir gence taciz ithamının yapıldığı günün ertesinde polis tarafından gözaltına alınmıştı. Hardan aralık ayında da sekizinci sınıf öğrencisini, Paterson ilçesi yakınlarındaki bir bölgeye götürdüğü gerekçesiyle sorgulanmıştı. Gözaltına alınmasının ardından suçlanan genç kadın, aralık ayının başlarında iki yüz bin dolar kefaletle ve takip bilekliği takması şartıyla serbest bırakılmıştı.

New Jersey eyaleti yasalarına göre çocukların hukuken cinsel özgürlüğe ulaştığı yaş, 16 olarak kabul ediliyor.