Erdoğan'ı ''korona virüsünü yaymakla'' suçladılar!

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da bir generalin yaptığı skandal açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Channel 24 analisti Tümgeneral Zayed Al-Omari, koronavirüsü Erdoğan'ın yaymaya çalıştığını söyledi.

Channel 24 analisti Tümgeneral Zayed Al-Omari, katıldığı televizyon programında tuhaf açıklamalarda bulundu.

"ERDOĞAN KORONAVİRÜSÜ YAYMAYA ÇALIŞIYOR"

Al-Omari, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı koronavirüs üzerinden hedef aldı, Al-Omari, "Erdoğan, koronavirüsü Arap coğrafyasına hatta Suudi Arabistan'a yaymaya çalışıyor" dedi.

ERDOĞAN'DAN ARAP DÜNYASINA: SESİNİZ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı konuşmada Arap dünyasını Filistin meselesine sessiz kalmakla suçlamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Filistin topraklarında korsan bir şekilde kurdurulan İsrail haksız ve hukuksuz şekilde bugünkü sınırlarına ulaştı. İsrail’in de gözü doymuyor. Son olarak ABD’nin desteğiyle işgal altındaki Filistin topraklarını ilhak anlamına gelen bir planı devreye almaya çalışıyor.

Bu planla işgal edilen Filistin topraklarının ilhakı amaçlanıyor. Görünürde iki devletli çözümü kabul eden ama esasta Filistin’i yok eden bu planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz. Kudüs kırmızı çizgimizdir.

Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor sesin, ne zaman çıkacak? Ya Abu Dabi yönetimi, bir de oraya katılıp alkış tutuyorlar. Yazıklar olsun. Başlarında kipa olanlar da alkış tutuyor, onlar da alkış tutuyor.