Tarihi piramitlerde cinsel ilişki rezaleti

Tarihi piramitlerde cinsel ilişki rezaleti
Güncelleme:

Danimarka'da yaşayan fotoğrafçı Andreas Hvid'in YouTube hesabında paylaştığı videoda Mısır'daki piramidin tepesinde cinsel ilişkiye girerken çektiği anları paylaşması krize yol açtı.

Dünyanın en büyük gizemlerinden biri Mısır’daki piramitler… Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan bu piramitler yeni bir tartışmayla birlikte gündeme geldi. Her şey Danimarka’da yaşayan Andreas Hvid’in Mısır tatili sırasında çektiği videoyla başladı. Mısır’da zamanını geçiren ve piramitlere bile çıkan Hvid’in videosunda herkesi şaşkına çeviren bir görüntü olduğu ortaya çıktı.

Videoda kaçak yollarla bir kadınla birlikte piramidin zirvesine çıkan Hvid, daha sonra soyunuyor ve cinsel ilişkiye giriyor. Videonun paylaşılmasının ardından Mısırlı yetkililer harekete geçti. Ahram Online’ın haberinde Tarihi Eserlerden Sorumlu Bakan’ın harekete geçtiği ifade edildi. Savcılığa suç duyurusunda bulunan yetkililer olayın soruşturulmasını istediklerini açıkladı. Savcı Halid el Anany, “Hvid’in hareketleri kamu düzenini bozmaktadır ve ahlaksızlıktır” ifadesini kullandı.

Tarihi piramitlerde cinsel ilişki rezaletiTarihi piramitlerde cinsel ilişki rezaletinden şok görüntüler

4.500 yıllık piramidin tepesine çıkan Hvid’in videosunda yer alan kadının kim olduğuna dair bir açıklama yapılmadı. Yetkililer videonun ülkeye geçen ay giren bir turiste ait olduğunu ifade etti. Hvid, “Kasım ayında bir arkadaşımla birlikte Gize Piramidi’ne çıktık. Bekçileri güç bela atlattıktan sonra yukarı çıkmayı başardık. Bunların hepsini kaydetmedim” dedi.

Çırılçıplak skandal büyüyor ! Ayasofya'da çıplak poz verdiÇırılçıplak skandal büyüyor ! Ayasofya'da çıplak poz verdi

 

Seçiniz...